2013. január 20., vasárnap

3. fejezet

Szept.3.
Reggel mindenki karikás szemmel kelt... délután 1-kor. Lementek enni. Reggelizni akartak de azt mondta Nati anyukája, hogy ebéd jön. Hát jó.. Három óra fele mindenki hazament. Szabina a pasijához, Nati kutyát sétáltatni, a többiek meg a dolgukra.Nati kutya sétáltatás közben találkozott Gerivel. Geri zenét hallgatott és miközben a kijelzőt figyelte elhaladt Nati mellett.(Geri a DJ-s zenéket mixeket,remixeket és a disco zenéket kedvelte) Nati odafutott Tapival Geri mögé és megpöckölte Geri vállát és hátulról megölelte.
-Szia Geri!
Geri megfordult és elmosolyodott.
-Cső Nati! Mizu?
-Semmi különös csak Tapit sétáltatom. Szasza nálunk aludt és Domi meg Petra is. Komoly hogy összejöttetek? Fú gratulálok. Már várom hogy kézen fogva menjetek suliba. -mondta nevetgélve Gerinek. Geri megsimogatta Tapi fejét.Nati és Geri Nati házáig mentek és aztán még fél órán át beszélgettek arról hogy Szabinával hogy jött össze.
-Akkor szia Geri!
-Csövi Nati! Holnap matek év eleji?
-Ja, még nem tanultál?
-Nem, kellett volna?
-Gyere be átvesszük, nem akarom hogy megbukj.
-Ó, köszi de nem. Nem nagyon érdekelnek a jegyeim..
-Ez a baj Geri!Jövőre már érettségikkel és vizsgákkal leszel behálózva. Ahhoz képest ez még semmi. Na gyere mert rád úszítom Tapit.
-Jó oké, de csak fél órára. Randim lesz Szaszival, és tudod, a fiúk is adnak a külsejükre..
-Jujj tényleg? Hova mentek?
-Moziba. A TED-et nézzük meg. Tök vicces film lehet, az ajánlót láttam és rohadt vicces.
-Az jó, már láttam neten. Tetszeni fog nektek.
Ezt a beszélgetést követően bementek a házba és elkezdtek matekozni. ¾ órát volt ott Geri mert Zsombit nehéz volt segítségre bírni. Geri amikor haza ért elkezdett készülődni. Fürdött, fogat mosott és bevett egy mentost,parfümözött és a kedvenc ‘DISCO MUSIC 4EVER’ pólóját vette fel egy fekete csőgatyával és egy lila deszkás cipővel. A haját meg kivasalta. Szaszával megnézték a TED-et és utána beültek egy cukrászdába fagyizni. Este 7-kor értek haza.Szasza átnézte a matekot,Geri leült a foteljébe és az ölében lévő laptopon Facebookozott,hogy mindenkiről említés legyen, Nati Vámpírnaplókat nézett, Domi naplójába írt, Petra táncolt, Alexa futott, Marci meztelen nőket bámult újságjaiban, Bence Minecraft-ozott, Norbi magolt, Ádám telón dumált Rebivel, Dani utazott haza Budapestről, Adri GLAMOUR-t lapozgatott, Eszti sminkelte magát, Zsombi gépezett, Viktor játszott a kis autójaival, (Viktor Petra kis öccse, 5 éves) Tappancs egy csontot rágcsált és Kormi a gombolyagjával kergetőzött.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése