2013. január 20., vasárnap

4. fejezet

Szept. 4.
Reggel Domi korábban kelt mert nagyon izgulós fajta volt. Átnézte a matekot még egyszer és mély levegőt szívott. Reggelizett, fogat mosott és fésülködött. Mikor elindult gyorsan bedugta fülébe fülhallgatóit és elkezdett tátogni Justin Bieber-Beauty And A Beat-jére. A suliba beérve észrevette Fazekas Nóra tanárnőt, köszönt neki és reménykedett hogy nem lesz annyira szörnyszívű a dolgozatnál. A teremnél észrevette hogy Geri(!!!) tanulja a matekot.
-Szia Geri!Hogy hogy tanulsz? Ez tőled szokatlan..- kérdezte meglepetten Domi.
-Szia Domi! Az az igazság hogy csak látszat hogy tanulok.- A matek könyvét megmutatta Dominak amibe egy Képes Sport magazin volt, azzal rákacsintott Domira.
-Á, már minden világos. Pedig már azt hittem a stressztől hallucinálok. Most megnyugodtam. Megyek és átnézem még a matekot- azzal elindult a padjához és hirtelen megfordult.
-Majd nem elfelejtettem.Tessék.- és odaadta Gerinek a matek puskát.
7:45-kor már mindenki a terembe volt és készült az év eleji ismétlő dogára, csak Bence nem volt a teremben és Nóra tanár nő.Mikor Nóra tanár nő is megérkezett megkérte Danit és Petrát hogy osszák ki az év eleji ismétlő dogákat.
- Ivár Bence beteg vagy lóg?- kérdezte Nóra tanárnő.
-Lóg! -kiabálta be az egész osztály, amikor Bence beesett az ajtón.
- Meg van a ma megjelenő Playboy?- kérdezte Ádám nevetve.-Biztos azért késtél hogy meglegyen.
-Jó reggelt Ivár Bence! Jól aludt?- kérdezte morcosan Nóra tanár nő.
-Jó reggelt! Nem aludtam, csak beszereztem az új Playboy-t.-azzal felmutatta Bence a magazint nevetve.
-Kedves Ivár! Matematika óra után gyere a tanáriba, szeretnék veled beszélgetni, addig is pakolj ki.Már tíz perce megy az óra és ma van a év eleji ismétlő dolgozat. Domi magában szitkozódott hogy tíz perccel kevesebb ideje lesz.
Míg Domi szitkozódott, Bence majdnem beírást kapott a Playboy miatt.Amikor kiosztotta a tanárnő a dolgozatokat mindenki elolvasta a feladatokat. mikor beszedte a dogákat a tanár nő Geri elővette az újságját, Dani nézte az óráját, Ádám berakta a zsebébe a puskáját, Norbi a saját kezeit simogatta (?), Bence azon gondolkozott hogy hova fogja kirakni a PLAYBOY-os posztereit, Marci csajozós szövegeken törte a fejét, Alexa a kilakkozott körmét vizsgálta, Szasza az új Green Day számot dúdolgatta, Petra a tollával firkálta a karját, Nati azon agyalt hogy ma hova viszi sétálni Tapit, Domi meg felelevenítette magában a feladatokat. Amikor kicsöngettek mindenki kirohant a teremből. A szünet jól telt, csak Domi izgulta szét magát hogy mindent jól tudott-e. Amikor becsengettek mindenki ült a helyén, csak Bence nem volt a teremben, Nóra tanárnővel beszélgetett.
-Szép jó reggelt! -köszönt gúnyosan a nyelvtan tanár, Kolmár Ervin.- Mint tudjátok, tavaly említettem már hogy idén nem én tanítom a nyelvtant, mert új tanár érkezett, bemutatom Szepes Károly tanár urat.
-Sziasztok! Mint Ervin tanár úr mondta a nevem Szepes Károly. Ha lehet Károly tanár úrnak szólítsatok. Én leszek a nyelvtan tanárotok. Negyedik órában még találkozunk. Jó tanulást!-köszönt el Szepes tanár úr..
-Akkor kezdhetjük is az idei irodalom anyagot. Ivár hol van?- kérdezte Kolmár.
-Füvezik a wc-ben. - kiabálta be Dani.
-Dehogy, Fazekassal dumál.- helyesbített Nati.
- Kedves kisasszony! Ne használj szlengeket az órámon! Köszönöm. Hát akkor kezdjük.-mondta Ervin tanár úr.
Az óra ilyen nagy nyugalommal folytatódott, majd a csengő szó mindezeknek véget vetett. Alexa rohant a mosdóba, mert rájött, hogy rosszul van felfestve a körömlakkja, Szabina, Petra, Nati és Domi egy kupacba gyűltek és pletykáltak, Marci, Norbi és Bence a Playboyt nézegették és azon filóztak hogy milyen jó lenne, ha az ő osztálytársaik is ilyen bombanők lennének, bár az tény és való hogy Szabina és Nati szépsége Playboy újságba illik, a többiek pedig röhögtek azon, hogy milyen gyerekesek a többiek. A szünet lassacskán eltelt, ahogy a nap is. Utolsó óra után mindenki ment a dolgára. Szabina és Nati elmentek Szabináékhoz, Domi és Petra lovagolni, Alexa szoláriumba, a fiúk meg mind (Bence kivételével) elmentek Playboyt venni.

2 megjegyzés:

  1. nekem tetszik az ahogy irsz. es h reszletesen leirsz mindent. de lehetne egy kicsit izgalmasabb. pl az elejen irtad h alexa nem tudod beilleszkedni a menokhoz. akkor most a 4. napon kivel.van?
    siess a kovi resszel:))

    VálaszTörlés
  2. Szia.Már megírtam,mindjárt felrakom.Köszönöm!:)

    VálaszTörlés